Architecture Hall

Ask me anythingSubmitNext pageArchive

cjwho:

Hazukashi House, Kyoto by Alts Design Office | via

This plan is the project that thought about how you take in rich light in a site condition of small space only in Kyoto. Is provided with a dining space gathering of family at the center of the house, that So we thought, was a blow-out there. This well space is also the space which connects a family’s bonds, and also achieves dynamic functions, such as display and room of stairs.. Also captures the light and wind diverse that while taking advantage of the material antique client demand, opening the rich opening, we have created a space with the charm which we want to put a face from anywhere in the house were.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

(via jlr7245)

gasoline-station:

Francisco Javier Sáenz de Oiza’s Torres Blancas

by Miroslava Brooks

(Source: archatlas)

designqb:

e15 LIGHTING COLLECTION / Salone del Mobile Milan 2014

nnmprv:

Casa P a Ortisei by Christian Schwienbacher.

(via modern-eclecticism)